Schoonmaakservice voor bedrijven

Oudenes Specialistische Reiniging is actief op een breed terrein. Wij hebben een uitgebreide klantenkring in de banken- en verzekeringssector, midden- en kleinbedrijf  en bovendien bij de overheid. Voor deze groep cliënten zijn wij dagelijks actief. Oudenes Specialistische Reiniging maakt gebruik van de modernste schoonmaak apparatuur toegespitst op de opdracht, die moet worden uitgevoerd. Er wordt gewerkt met schoonmaakproducten, die voldoen aan de nieuwe verscherpte milieu-eisen.

Oudenes Speciallistische reiniging: meer dan alleen schoonmaak!


Het basisdienstenpakket van Oudenes Specialistische Reiniging bestaat uit glas en gevelonderhoud van kantoor- en winkelpanden, bedrijfsgebouwen, scholen, instellingen, enzovoort. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor een groot aantal aanvullende diensten. Een beschrijving hiervan vindt u op deze pagina.


Glasbewassing

Uw bedrijfspand is uw visitekaartje. Een goede reden om de glasbewassing toe te vertrouwen aan de specialisten van Oudenes Specialistische Reiniging. Onze vakmensen verzorgen uw glasonderhoud tot in de perfectie. Dankzij hoogwerkers en telescoopbewassing kunnen zij in elk pand, groot of klein, de beglazing en de kozijnen efficiënt en effectief reinigen.


Bouwopleveringen
Een nieuw pand of een verbouwing van uw huidige pand is altijd een grote zorg. Voordat u uw intrek kunt nemen in uw nieuwe pand of in de nieuwe ruimte(n) moet er eerst "orde in de chaos" worden gecreëerd. Oudenes Specialistische Reiniging neemt die zorg graag van u over. Met een goede communicatie en grote flexibiliteit is Oudenes Specialistische Reiniging in staat het hoofd te bieden aan de hectiek die vaak kenmerkend is voor een bouwoplevering.

Of u nu werkzaam bent namens de opdrachtgever van de bouw of namens de uitvoerende bouwonderneming, Oudenes Specialistische Reiniging staat voor u klaar om u in deze fase te ontlasten!


Vloerenonderhoud
Afhankelijk van uw type vloer kan Oudenes Specialistische Reiniging het onderhoud verzorgen. Met name linoleum- en marmoleumvloeren moeten regelmatig van een polymeerlaag worden voorzien en vragen goed tussentijds onderhoud.

Goed onderhoud van uw vloeren bespaart u niet alleen tijd bij het dagelijks onderhoud; naast een optisch effect is dit ook essentieel om uw vloer te beschermen en de levensduur ervan te verlengen!

Oudenes Specialistische Reiniging kan naast de behandeling van uw vloer tevens voorzien in een goed behandelingsadvies i.c.m. de juiste middelen en materialen!


Gevelreiniging

Weersinvloeden, vervuiling en de inwerking van verontreiniging en zuren in de buitenlucht en het regenwater vormen een continue bedreiging voor gevelmaterialen. Hetzelfde geldt voor vogeluitwerpselen, algengroei, mossen en schimmels. Oudenes Specialistische Reiniging brengt alle gevels en gevelbekledingen weer in originele staat terug.

 

Tapijt- en meubelreiniging

Verzorgd tapijt en meubilair dragen bij aan de uitstraling van uw pand. Door het onderhoud hiervan toe te vertrouwen aan de professionals van Oudenes Specialistische Reiniging kunt u slijtage beperken. Onze vakmensen gaan grondig en met zorg te werk.

 

Keukendieptereiniging

Het schoonmaken van keukens vraagt om een gedegen en professionele werkwijze. Hygiëne is voor een verantwoorde maaltijdbereiding immers letterlijk van levensbelang! Oudenes Specialistische Reiniging is uw betrouwbare partner bij de volledige dieptereiniging en desinfectie van professionele (instellings)keukens.(Volgens HACCP).

 

Sanitairdieptereiniging

Het schoonmaken van sanitair vraagt om een gedegen en professionele werkwijze. Hygiëne is van levensbelang! Oudenes Specialistische Reiniging is uw betrouwbare partner bij de volledige dieptereiniging en desinfectie van uw sanitair.

 

 In ons foto album kunt u meerdere uitgevoerde projecten bekijken.