Diensten

Uw werkzaamheden zijn bij ons in zeer goede handen en worden op deskundige wijze en tegen een uitstekende prijs voor u uitgevoerd. Wij werken uitsluitend met vakbekwaam en goed opgeleid personeel, dat beschikt over ruime kennis en ervaring. Uw werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd en van het begin tot einde begeleid en geco√∂rdineerd. Daarom hebben wij ook hierin een prima reputatie opgebouwd. Wij beschikken over een uitgebreid machine park om elke opdracht te kunnen uitvoeren. Bent u op zoek naar een vertrouwd en deskundig adres voor uw werkzaamheden? Dan staan wij graag voor u klaar!

 

Schoonmaakservice voor bedrijven

Wij houden niet van half werk, wij nemen het schoonmaakvak serieus. Van regulier schoonmaakwerk tot specialistische diensten kunnen klanten vertrouwen op de kracht van ons specialistische team.

 

Service voor particulieren

Uiteraard kunt u ook als particulier gebruik maken van onze diensten. Wij maken vooraf altijd een prijsindicatie van de kosten van onze diensten. Mocht dit binnen uw budget vallen dan zetten wij dit vooraf duidelijk op papier zodat er geen misverstanden kunnen ontstaan.