Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Schoonmaken lijkt een alledaagse en niet aansprekende activiteit te zijn, het professioneel organiseren van schoonmaakwerkzaamheden is dat zeker niet. Vooral niet in de huidige schoonmaakmarkt met vaak erg lage prijzen en een druk op kwaliteit, veiligheid, milieu en goed ondernemerschap. Oudenes Specialistische Reiniging is een zelfstandige onderneming en is financieel onafhankelijk. Door een geleidelijke en beheersbare op continuïteit gerichte groei komt u ons steeds vaker tegen.

Binnen onze markt hebben wij verantwoordelijkheden richting onze klanten, ons personeel, onze leveranciers en alle betrokkenen in onze werkomgeving. Niet alleen op het gebied van een verantwoorde prijs/kwaliteitsverhouding, maar ook met zorg voor mens en omgeving. Wij zoeken daarbij naar evenwicht tussen kwaliteit, rendement, milieu, veiligheid en arbozorg, ofwel tussen People (welzijn), Planet (milieu) & Profit (markt). Dit schept verplichtingen…, maar biedt ook mogelijkheden.


Kwaliteitsbeleid

 

Kwaliteit is een containerbegrip. Niet bij Oudenes Specialistische Reiniging. Oudenes Specialistische Reiniging heeft het kwaliteitsaspect in haar hele organisatie doorgevoerd. Niet alleen de officiële certificaten (zoals VCA, OSB Keurmerk Glas & Gevel en OSB-plus) zijn daar een bewijs van. Onze medewerkers stralen bij iedere schoonmaakopdracht kwaliteit uit. Daarnaast controleert Oudenes Specialistische Reiniging regelmatig haar eigen werk. Wij kijken of de afspraken die wij met u maken nagekomen worden. U mag ons daarop aanspreken. Op dat moment is kwaliteit geen abstract begrip meer maar de schone werkelijkheid.